.

Söndag

Kategori:

Helgen har gått snabbt och det är söndag redan idag. Fredag blev det lite Fontana, och igår kusinträff i Esse med massa god mat och roliga sällskapsspel. Idag står det skoluppgifter på schemat. Hela dagen kommer jag säkert att hålla på med ett 10 sidors skolarbete. Gaaah. Och det ska vara inlämnat före 23:59 idag. 

-

Kategori:

26 SEPTEMBER

Kategori:

Onsdag idag redan, var otroligt trött imorse men hoppade iallafall i duschen men efter det gick jag och la mig igen 15min. haha
Egentligen skulle jag ha haft lite sovmorgon men efter som att Emma, Madde, Toffe och jag hade vårt case 4 (ett arbete) ogjort så vi tog det imorse då, så nu är det klart och det känns som att en sten fullit från axeln. hehhe.
Hade bara 1h lektion idag så jag slutade 10:45. For och mötte upp Nissilä till abc på en kaffekopp, det är typ över ett halvår sen jag såg honom sist och förr sågs vi nästan varje vecka. Så vi catcha up lite och sen for vi och åkte i biltvätten. HAHA vilka mardrömmar jag kommer att ha, det var skitläskigt. Men hans bil blev ren iallafall.
Sen for jag tillbaka till skolan och fixa lite saker och sen hem. Var hemma kvart före 13. 
Nu har jag sovit några timmar, har varit totalt mörbultad. Känns som att jag varit med i något slagsmål..
Men nu kommer taxi Sparv efter mig så ska vi ut på en byyssprätto!

Bachelorette

Kategori:

Blev bio igår då som sagt med Sonja och så fick vi med oss två karar på flickfilm. haha, lyckat.
Skolan som gäller idag och jag är inte alls redo för det idag, vill bara ha helghelghelg.
Och inatt har jag sovit otroligt dåligt. Låg och pratade med Jesse i telefon i 2h och 7minuter (snart har vi rekord tror jag) och efter det tog det länge innan jag somnade. Men det har känts som att någon skulle ha stått och stirrat på mig hela natten. kuusligt.

<3

Kategori: musik

PINK - GOOD OLD DAYS

Kategori:

Ledigt

Kategori:

Tog ledigt idag för det var lärarmöte till 10:15 och timmen skulle börja då och vi skulle sluta 10:45 så jag tyckte det var helt onödigt att fara i skolan bara för 30minuter. Så här sitter jag, ensam hemma och dricker kaffe och musiken på nästan högsta volym.
Ringde just fammo och planerade lite så klockan 13:30 far jag och hämtar henne så far vi till gravgården och tittar. Inte så ofta hon är dit nuförtiden, och det är inte jag heller så det blir trevligt. Men jag trivs vid gravgården, har jobbat där 3 somrar och det är så skönt att bara gå dit och titta på gravarna.
 
Senare ikväll blir det bio med muruSonja, fint!

-

Kategori:

Kvällskift igår då, ett av de roligare kvällskiften. Jick snabbt och jag och Jenni samarbetar så bra!
Efter kl 21 blev det en snabbkaffe träff med Krooks vid abc, sen kutade jag hem och hoppade i duschen. Sen hör jag då två murus står utanför dörren och knackar. Så vi började dricka lite smått och Komsi kom hit avåan också. Sen for han hem och så fick vi besök av några Kvevlaxboar och vi satt här tills kl 01. Då kom mamma och pappa hem också från något firas de hade varit på.
 
Vaknade halv 12 idag fast jag hade klockan att ringa på 10. Men nej inte vaknade jag då inte. Nu väntar jag att Robin ska komma hit efter några saker och sen ska jag tömma luften ur min kära gummibåt.
Och ikväll igen står det kvällskift på schemat.
 
Ha en bra lördag! Hejjj
 
trion <3

i skolan

Kategori:

Sitter i skolan och har timme, något arbete som måste bli klart så småningom men det är så tråkigt så jag skulle hellre göra det där hemma.
Idag är det sista dagen på första perioden. Så på måndag börjar andra perioden som är fylld med håltimmar. Yess
Och idag ska vi skriva hygienpasset sista timmen, wish me luck. Sen brummar jag iväg tillbaka till Oravais för jag ska på kvällskift idag, och imorgon har jag också kvällskift 13-21. Catjing!! $$$$$

songpop

Kategori:

Har gått och blivit brunett än en gång. Är nöjd och känner mig mera som en Ellen när jag har mörkt hår.
Ikväll är alla ute för att det är WBN men det blev inget för mig. Sitter som bäst och försöker läsa till Utvecklingspsykologi tenten som vi har imorgon, men songpop spelet på facebook lockar mer. Fast jag är riktigt arg på det just nu, eller kanske mer arg på Ropa som bara vinner hela tiden. Ååh!
Nåja, hejdå.
har även haft min bästis på besök.

Ishockeymatch och kortspel

Kategori:

Japp, idag var jag som sagt på ishockeymatch till Jeppis med Sonja och Andre. Muik spelade mot jeppis och vann 4-2. Efter matchen trissade vi omkring i Jeppis och sen styrde vi till Nykarleby och plockade upp Smedman. For och handlade till abc och sen iväg till Sonjas. Där satt vi och pratade, kollade tv och spelade tecken. Mittiallt var klockan 01 så vi for hemåt.
 
Imorgon har vi släktkalas för mamma fyllde här i veckan, sen en massa skoluppgifter som ska göras på kvällen.
Nu blir det att försöka se klart filmen Safe. Har tittat den typ varje dag denhär veckan och alltid somnat så jag vet inte hur den slutar.. hehe. Gonatt!

-

Kategori:

Far iväg på ishockeymatch ti jeppis!

No one's gonna love you

Kategori: musik

PERIOD2

Kategori:

Nalejs bra läseordning nästa period. Slutar föri kl13 nästan varje daa!! Och moddekorsan har ja rejd å vkex å!

lönedag ♥

Kategori:

Sitter fint med lönedag, behövdes verkligen. Nu kan jag slappna av igen för en stund.
 
Igår var jag och mamma till Esse och hälsade på syster Josefin och Sören, allt börjar bli så spännande nu tycker jag! ojoj :) 
Har en lite lättare skoldag framför mig idag, börjar vanlig tid men får sluta kl 14. Men då "kutar" jag tillbaka till Oravais för då ska jag på kvällskift. Oj att få träffa flera favoriter på en dag, det är lyx.
Nu ska jag och tanka och sen brummar jag iväg. Tjingeling

Holocene - Bon Iver

Kategori: musik

 
Denhär låten är så fin.
 

Fast car

Kategori:

Usch vad tungt att stiga upp imorse. Och min natt har varit jättekonstig. Haha, pratat med Jesse i telefon nästan 10minuter och minns inte så mycket, sen efter det så har jag vaknat och somnat, vaknat och somnat och inbillat mig konstiga saker. Haha.
Hade skolfotografering idag, usch alltid lika jobbigt när man inte vet hur man ska se ut, om man ska visa sina bävertänder eller ej. Timmarna flöt iväg och mittiallt var klockan 15:15 så vi fick köra hemåt. Testade en nyväg hem men det blev typ 10km längre hem så den tar jag inte fler gånger.
 
Och ikväll har jag varit på kaffe med Krooks, satt vid ST1 lite mer än 2h tror jag. Och så har jag och pappa sjungit åt mamma för hon fyller år imorgon. Kokade kaffe och åt lite tårta och bara hade det bra. De är bäst. Och jag tycker om våra små traditioner :)
Nu tänkte jag ta tag i några skoluppgifter och sen sova, men allra först knäppa lite på gitarren till låten Fast car - Boyce Avenue ft. Tracy Chapman. Får sova 2h längre imorgon för att läraren är sjuk så jag börjar först 10. 
 
 
 

Smulan & jag

Kategori:

Jösses säger jag bara. Nu ska jag och Smulan se film, sen natten. Skolfotografering imorgon, yeey.
 

haha

Kategori:

Här e några bilder från de senaste månaderna, har stulit alla av t.ex Sonja, Robin, Josse. FÖLÅT :D



 
 
 

Why don't you come and go with me

Kategori: musik

Filmen var bra, grät typ halva.. haha sällan.
 

Something borrowed

Kategori:

Jobbat 14-21 idag, fint. Efter det hämtade Sonja mig (!!!!!) och vi for på en byysspärtto och hämtade Robin.
Igår var det Lördag och jag och Robin landade i Eljasus och hade jävla kul, hahaha. 
 
Här är en bild på mig från igår.
 
 
Nu ska jag se en film, börjar 11.45 imorgon!

#%¤&/()=)(&/%¤E

Kategori:

tokode mosik passar idaaa! ¤%&(/)"P)#=/(#/)("#/)

gangnam style

Kategori:

e så arg så arg så arg, men på sama gang så glad så glad så glad.
Hjälper itt na va man en säger så föstar it do e, det gör mig jävligt förbannad.
 

Men om man int tänker på allt he å tänker på hede annat iställi så tå blir ja på bra humör.
nojust e ja bara mittimellan.
ÅÅÅÅÅÅHH!

Delicate

Kategori:

Började 11:45, hade 3 timmar och fick sluta 15:15. For in till stan och for och träffa Sonja och Elin som var på kaffe vid ett café. Drack kaffe och pratade. Sen på några ärenden och så hoppade jag och Sonja i bilen och for hemåt. Sånahär dagar tycker jag om, en bra dethär. Snart ut på promenad med Sonja och sen vet jag inte. Grattis till Sonja som klarat teoriprovet idag, och sen har du kanske körkort på torsag! Yess :)
haha, namnet Sonja var populärt i dagens inlägg. hehhe

Damien Rice

Kategori: musik

svävar nästan på rosa moln. Hohho! Ollis igår, en kväll ja itt glömber i fösta taaji! ojojoj.. :)
 
 
Så fiint! 1h lang, men värt varenda minut. <3 Åj så fina låtar an har.

Nykaabi

Kategori:

Idag är det lördag och jag ska snart iväg på jobb. Igår var jag i skolan, slutade 14 och kutade iväg hemåt. Lade mig i sängen för att titta klart Battleship, men jag somnade igen. Vaknade av att ja drömt något väldigt obehagligt så ja ringde till Komsi direkt och pratade med honom en stund. Sen for jag och syster Emma ut på en promenad med hunden, friskt och skönt! Började göra mig klar men visste inte riktigt vad jag skulle göra, Nykabi eller inte? Men det blev nog så att jag hoppade i bilen och for till Nykaabi. Jesse, Lusa, Fredd och Roffe kom och hämtade mig till torget. Trissade runt, for och hälsade på någon som jag inte minns namnet på. Gick sen till Pedros och någongång   kl 2 inatt körde jag hemåt. Riktigt gemytlig kväll, skönt att träffa lite andra människor också.
Wellwell, klockan närmar sig kl 13 så jag ska börja göra mig klar. Hejj!