.

Fallout

Kategori:

ja fattar ingenting, härrejösses! tänk he, mittiallt. oj vilket pirr i magan tokode fina stunder e :)

fredag!!

Kategori:

skola från 8:15-14.00! :)
 

The lucky one

Kategori:

 
Krogen i lördagst och firade tjejjerna, skojj! Igår var det söndag, lång dag som vanligt. Träffade Sonja och for till kaffestugan på mat. Sen hoppade jag i bilen och for mot Nykarleby och hälsa på Jesse. Tittade två filmer, The lucky one och Shark Night. Blev helt kär i låtarna i The lucky one, ojoj. 
Börjar 11:45 idag, så lite längre sovmorgon har jag haft idag.
 
 
 

ojjojj

Kategori:

Soldier

Kategori:

Var uppe sent inatt, satt och pratade i telefon 2 timmar, det är nog länge sen jag talat med nån sålänge. Haha, men roligt var det och mycket hann vi diskutera. Steg upp 8 idag fast jag började sent. Fick iallafall gjort något och fick fixat mappen o.s.v
Slutade halv 4 och när jag kom hem for jag på promenad, såg sista One Three Hill avsnitten och satt och stortjutade. Efter det gick jag ut och klippte gräset och sen på en promenad med hunden.
 
Nu är jag trött och ska börja sova, väckning kl 6 imorgon!
 

fint

Kategori: musik

Ande Gavin sko nåo va na ti häng i julgränin!
 
 

Söndag

Kategori:

Skönt med ledig söndag, och bättre känns det också att börja först kl 11:45 imorgon!
Idag vaknade jag kl 13 (usch), åt något och sen for jag och hämtade cykeln och sen ut på en cykeltur. VARMT!
Och efter det har jag städat lite, varit på kaffe med Komsi, träffat alla andra kompisar vid ST1 och suttit vid Kaffestugan på varsin öl. Sen har jag och Komsi legat i soffan vid hans och tittat tv.
 
Imorgon blir det tidig väckning!

Kategori:

Va ha händ, ja sover så arma läng på söndagan no fötiidin... grrrrr

Skin

Kategori: musik

allt va bra men allt va på fejl tillfäll i livi. He sko ha konna va adeleis men såde ere, såde ere meningin no. Fejl tidpunkt i livi. He e vel såde e ska va.
 

vid komsis

Kategori:

och ser på tv. Fast jag leker med webcamen.. hahaha

*

Kategori: musik

t
 
Gick bra igår att fara till arbetet direkt efter skolan, trodde det skulle bli jobbigt.. Igår kväll efter kl 21 så for jag och Robin till ABC och drack en kaffe och tittade på allt folk som skulle till Juthbacka och de som var påväg därifrån, sen byyssprätta vi en stund och efter det hem och sova. Nu är kl 06:17 och jag ska snart iväg på morgonskift. Slutar kl 14 idag.€

skola + jobb

Kategori:

Lägret var roligt, och nu är det sista skoldagen för denhär veckan.
Idag börjar vi kl 9 och slutar typ någongång före kl 14. Då kutar jag iväg hemåt efter det för då ska jag iväg på kvällskift, så jag slutar kl 21 ikväll. Sen imorgon bitti har jag tidig väckning också för då har jag morgonskiftet..
Så antagligen kommer jag ta det ganska lugnt i hälgen.
Men nu ska jag gå och göra mig klar..
Hejdå

Onsdag-Torsdag

Kategori:

Åker iväg till Vasa snart och sen till Österhankmo. Skriver imorgon istället.

Första skoldagen avklarad

Kategori:

Japp, och det var riktigt roligt. Började kl 10 och fick sluta kl 14.
Nu denhär första veckan har vi någon sorts instruduktionsvecka, så vi kommer inte ha några riktiga lektioner denhär veckan. Imorgon är vi bara i skolan till lunch och sen hoppar vi i bussarna och åker till Österhankmo till ett lägerområde. Där ska vi sova en natt och typ lära känna varandra, jippii..
 
Kom hem en tre tiden idag, for och handlade åt mamma och sen somnade jag. Förstår inte hur jag kunde vara så slut när jag inte hade gjort något speciellt..  Vaknade efter klockan 18 någon gång och tog det lugnt en stund sen sökte jag efter mina rullare och vips så hade jag rullat flera kilometer. Genomsvettig var jag när jag vände in på gården, hohho. Men så arma skönt var det.
Nu är jag nyduschad och ska snart gå och sova.
Gonatt!

Wiiii

Kategori:

Efter att ha jobbat nu över 1½ år så börjar jag i skolan idag. tänk he IDAAG!

Run

Kategori: musik

Dricker lite kaffe nu och har vaknat för cirkus en timme sedan (klockan är 10 nu). Snart ska jag promenera iväg till HVC och ta några prover. Tänkte också fara till arbetet och hälsa på, har nå tupperware burk där och så måste jag kolla hur jag kommer att arbeta. Eftersom min telefon är borta så vet jag ingenting, har allting uppskrivet där. Åååh!
Hahha, tycker jag bara lägger hit musik och inte skriver något.. 
 

Grace Potter & The Nocturnals - Stars

Kategori: musik

 
Ha hadd en superfin hälg, fått träffa alla kära vänner och lyssna på härlige Tomas Ledin Live. 
Vill bara att denhär kommande veckan går fort, och sen veckan efter det får det gå snabbt så det blir hälg och vi får äntligen fira våra fina, SONJA & CATHRINE! It's gonna be awesome.

Gonatt!

We don't even have to try. It's always a good time

Kategori: musik

-

Kategori:

Onsdag 8 augusti

Kategori:

Har haft en riktigt bra dag.
For till jobbet till kl 13, där vi drack kaffe och åt After Eight kakan jag tog med. Gott faktiskt! Och alla kära arbetskamrater hade köpt presenter och en blomma åt mig. Såklart då jag som är så känslig började gråta med detsamma. Hohho. Har haft så fina, roliga och snälla arbetspolare. Guldvärda allihopa. Saknar dem redan.
 
Efter det for jag iallafall till Sonjas på en snabbvisit, pratade om allt möjligt. Ojoj, fina Sonja. <3
Sen hämtade jag Alexandra och vi for på en kaffekopp till ST1, mittiallt ringde hennes pappa och frågade om vi skulle med till Vasa så då mittiallt var vi påväg dit. Hittade en handväska, en tröja och nya skor.
Nu skall jag fortsätta med mitt 1500bitars pussel och sen tar jag natten. Känns som att det blir en lång dag imorgon. Först på förmiddan ska jag och Tiia till bokhandeln i Nykarleby och handla det vi behöver inför skolstarten, sen ska jag sjutsa en arbetskamrat (hennes bil är sönder) och sen hämta henne också. Efter det söker väl jag och Sonja oss mot lite okända områden, för att hitta vår gamla "dagmamma" Agneta's villa. Nu ska vi äntligen fara och hälsa på henne. Alldeles förlänge sen sist!! 
Japp, hejdå!

I'm feeling stronger, I miss no longer, I'm at the end of the road

Kategori: musik

 
Nu iväg på kaffe till jobbet, tar med mig en After Eight kaka :)

Funderingar

Kategori:

Ibland känns allting så jobbigt, man gruvar och funderar på det hela. Har försökt bearbeta det hela en längre tid och nu börjar jag inse vad jag gått igenom. Jag mår bra över att jag gjorde det, ångrar ingenting. Men ändå är allting så jobbigt. Mår dåligt på något sätt, och jag är så rädd att jag ska börja må väldigt dåligt över det hela så jag grubblar på det ännu mera och vet inte riktigt vad som händer omkring mig. Allting känns så råddigt men ändå så klart. Har en massa funderingar över det hela. Hur allt skulle sett ut, hur allt kunde ha varit just nu. Men det är sånt man alltid kommer att fundera på.
Jag känner mig stark iallafall, och förvånad, nu efter allting att jag faktist gjorde det helt på egen hand.
 
Behöver skriva av mig sådär 01:13 på natten.. Har just kommit hem, har varit ut och kört en bit och bara hört på musik. Skönt.

Lappfjärd

Kategori:

Nu har jag en vecka ledigt framför mig, både sorgligt och roligt. Solrosen/Prästkragen ligger så varmt kring hjärtat och aldrig trodde jag att jag skulle trivas så bra som jag gjort. Alla i personalen är så fina, och det är ju klienterna också! Haha, jag som är så känslig för allt grät förstås när jag skulle åka hem igår.. Men det var så sorgligt att vara "sista" dagen. Nu när jag har arbetat 1½år och mittiallt skall börja skolan.
På onsdag är jag iallafall ditbjuden så då ska jag baka något gott åt dem till kaffet. :)
 
Nåväl, idag har jag haft sovmorgon så det var väl ganska skönt. Snart ska jag hoppa i BMW och fara iväg till Lappfjärd med lite pålhattar (=något som pappa använder i sitt jobb) Men hur ska jag hitta dit? Hahah. Måste printa ut en karta.. Vill ha med mig någon så skulle det kännas roligare, nåja måste se. 

-

Kategori:

Haft två fina lediga dagar, så nu är jag laddad för mina 3 "sista" skift före skolan börjar. Blir skönt att ta det lugnt en helg också. Så imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter kvällskiftet men på lördag blir det kanske något glas vin med vännen! Ser framemot det, vi har alltid så kul. Och båda jobbar på söndag så det blir bara lugnt.
Nu ska jag se tv, sen sova. Gonatt
 

.

tihi

Kategori:

Förbjuden frukt är alltid bäst.

Kategori:

Har så fina vänner 

Renegade

Kategori: musik

Enno lika braaa! :)