.

helgen

Kategori: vardag

Har inte haft lust att skriva sen fredagen.
Iallafall så hade jag skitkul på halkbanan, och det gick bra att köra i stan också. Fick börja fickparkera och det var ju enkelt!
Sen kom Saras föräldrar efter mig och vi for vidare till Närpes och tittade på då alla Rekryter skulle bli jägare och allt möjligt. Det tog hela dagen, kom till kärklax kanske kl 19.
Senare på kvällen åkte vi till Årvas, körde omkring lite med Babe, Sara och Loppin. Och det slutade vid Kolvins.

Lördagen då, sov länge. Hoppade i bilen med Paulina, Tiia och Kevin så for vi till Alko i Nykarleby. Och sen till Lillkungs på en god tonfisk panini.
Villavslutning firades vid Paulinas villan och vi hade skitkul!

Söndagen var kanske en lite mindre bra dag, jag och Paulina var i allafall ute på vägarna, körde omkring överallt. Såg mycket nytt.


Men nu skall jag till fammos och äta, skriver antagligen mera sen. Hejdå

torsdag

Kategori: vardag

Låg i sängen enda till klockan 12 idag. For 1h senare till Marias och tittade till henne, så jag och mamma blev bjudna på kaffe.
Sen till Solrosen och tittade hur jag skall arbeta i September, sen hem och städade rummet.
Klockan 18 hämtade jag Alexandra från st1, så vi har umgåtts hela kvällen.
Nu skall jag snart lägga mig, blir tidig väckning imorgon för då skall jag till halkbanan med Eriksson och några andra. Hohho, vet inte om jag ser framemot det eller inte?
Godnatt.

Wishing all would be just like before.

Kategori: musik

SONJA 17ÅR

Kategori: vardag

GRATTISGRATTISGRATTIS!











Nånna, Sånna a.k.a SONJA

Kategori: vardag

Steg upp 10 idag. For en vända med mamma till kimo, och sen till Nykarleby på några ärenden.
Då klockan blev halv 5 gick jag till st1 och hoppade in i Erikssons bilen och for iväg till Vörå på teori. Var klar lite före kl 19 och då kom Paulina och Tiia efter mig så for vi till Komossa och hälsade på Kevin.
Tittade när de spelade gitarr ilag, haha..
Sen vidare därifrån på någon väg så vi kom till Jepo. Då vi kom till Oravais for vi till Kaffestugan till stenparken och tittade. Vi har ju börjat med Geocashing, så vi gick där och letade lite. Hittade inget, men for vidare till Slagfältet och där hittade vi en burk. Så dit skrev vi vårt namn och sen for vi raka vägen hem.
Imorgon vet jag ännu inte vad jag skall göra, tänkte cykla till gravgården och hälsa på mina arbetspolare. Sen kanske det blir gym med Tomppi, men det är inte säkert ännu.

OCH IMORGON FYLLER VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS SONJA! :) <3
ITT NA LÄNG KVAR TI SÖDERN NO VÄNNEN!

MÅNDAG

Kategori: vardag

Körlektionen gick väl ganska okej, blev så nervös då jag blev tvungen att ha Adrian och Robin i bilen sålänge jag körde. 
Fick köra till Vasa, körde omkring där och klockan 10 var jag klar. Förstås glömde jag plånboken i bilen så jag fick gå en timme på stan utan plånbok. Hittade ett par nya byxor iallafall.
Ringde sen åt Muttin(moffa)och mommo då jag var klar, så hämtade han mig och vi for till deras på kaffe och smörgås, tog en kort powernap där och sen for jag och muttin till Veikkars(?) och tittade på en bil åt mig. Så nu är frågan om jag skall köpa den eller inte. GAAH
Sen före klockan 15 så kom Paulina efter mig så satt jag på med henne hem, for via Maxmo en sväng. Tänkte seriöst köra rakt i en väldigt brant kurva då vi var påväg till Nabben. Haha, fyfan va läskigt det var.

körlektion

Kategori: vardag

japp, det har jag i Vasa idag. Så nu traskar jag iväg till st1!

krapulera

Kategori: vardag

Gårkvällen var skitbra. Haha, går inte att beskriva med ord. fniss.
Denna långa Söndag har jag hunnit vara på en promenad med mig själv, kaffe med Robin, söka efter en bil åt mig, mat, kaffe med Komsi och andra pojkarna som är i milin, sedan en promenad med Paulina efter våra cyklar till pavven, kaffe och prat med Sonja några timmar och senare några Vänner avsnitt at her place. :)
Imorgon blir det tidig väckning för då hoppar jag och några andra i bilen med Eriksson och far till Vasa och övningskör. Hoppas det blir lika kul som vi hade i Fredags. Om jag får säga själv så gick det skitbra då, och det tyckte Eriksson också, hihi.

i miss you

Kategori: vardag

hemmafru

Kategori: vardag

Dagens väckning blev ej lika tidigt som igår, idag steg jag upp klockan 11. Suger lite att sova så länge, men det är ju så skönt att bara ligga och dra sig!

Eftersom mamma nu inte kan göra nästan någonting när hon just opererat axeln så gör jag och storasyster allting här hemma, så idag har skalat potatis, diskat, skurat golv, lagat mat, varit på ärenden o.s.v
Lite jobbigt är det, men vi lär ju oss. :)
'
Ikväll, eller klockan 17. Då har vi teori, alltså bilskolan. Så sitter vi där fram till kl 19:15 och då skall jag försöka slippa mig hem. För efter det funderade jag och Tiia om vi skulle fara på Kulturnatten till Nykarleby, bara det håller upp och inte regnar. Om vi inte åker dit tänker jag plocka fram rullskridskorna idag igen och rulla lite. Igår var jag och Tiia 10km och rullade, men vi sa nog att vi skulle ha kunnat fortsätta några km till. Man får till och med träningsvärk i magen, det trodde jag inte. Förberedde mig på att inte kunna gå idag, men det känns nästan inte alls i benen, bara i magen.
'
Wellwell, ska ta och avrunda här. Måste hoppa i duschen så jag hinner göra mig klar för kvällen.
Hörs.

13:35

Kategori:

Tråkigt att vara ledig. Vet inte vad jag skall hitta på, varit ute och gått, sprungit, cyklat, suttit vid datorn, tittat tv, ätit, druckit kaffe. Bara någon annan också skulle ha ledigt. 
Nu tittar jag Himym och funderade på att söka mina rullskrinnskor och fara ut och rulla, det börjar vara en tid sen jag använt dem.

07:00

Kategori:

Djiises, jag har faktiskt orkat upp idag! Tänkte faktiskt " näe, inte är det ju riktigt måste måste att fara med. Jag kan sova liiite längre.." Men så tänkte jag om, så jag steg upp med detsamma och tittade inte tillbaka. Så nu sitter jag här och väntar på Emma och mamma med en smörgås i handen å kaffe i den andra.. Emma som var så viktig med igår att vi skulle åka PRICK SJU. Och både jag och mamma är färdiga och väntar på Emma som borde ha varit klar för 4 minuter sen..
-
Nu tänker jag bara se framåt, sluta blicka tillbaks. Det gör bara ont.
Så hej mitt nya liv. Ny dag, nya möjligheter.
Dethär kommer bli en bra dag!

några timmar senare..

Kategori:

Japp nu är det lite fixat iallafall. Mina nerver räcker inte till nåmer idag. Föstår mig inte på hur jag skall få BORT mellanrummet som pilarna pekar på på bilden nedanför. Det stör mig otroligt mycket.
Men jag skall ha denhär designen nu en stund och senare om jag faktist bloggar flitigt så blir det ändring.

Nu skall jag iallafall snart ta natten, har så otroligt varmt så jag vet inte vad jag skall ta mig till. Imorgon är det väckning kl 06:30 för jag skall till Vasa med Mamma och syster, vi skall sjutsa mamma till sjukhuset då hon skall på operation. Så jag tänkte jag åker med då så jag inte sover bort hela dagen som jag gjort de två senaste dagarna.
Mamma har velat länge nu att städa mina lådor och sånt på vinden, så det tror jag att jag börjar med imorgon bitti när vi kommer från Vasa, så blir mamma glad när hon kommer hem. 
Nu är det jag som kommer stå för matlagningen, städningen och sånt här hemma för mamma kommer inte kunna göra såna sysslor nu någon vecka framåt.
-
Nåväl, skriver mer imorgon.

16AUGUSTI

Kategori:

Here we go again.
Tänkte börja blogga igen, kanske jag klarar det några veckor. Tänker försöka iallafall.
Nu vill jag först bara få fixat en header och ändra om lite så jag blir nöjd. Och det kommer säkert ta några dagar.
Så det blir inga långa inlägg än sålänge.
Återkommer.
Dethär är jag, Ellen.