.

ska vi göra något äckligt baby? :D

Kategori: musik

..

Kategori: vardag

How can I move on when I've been in love with you
'Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving
I'm not moving

Daughtry - renegade

Kategori: vardag

ja jag vet, min uppdatering suger. Men jag har helt enkelt inte lust att skriva blogg varje dag. Förrästen så tror jag ingen bryr sig heller, har inte så många läsare. Hehe :D
*
Tänkte börja gå mot jobbet (7-14), är väldigt trött ännu men jag piggnar väl till. Somnade typ 3 inatt.
Hejdå.

fredag

Kategori: vardag

NU: JOBB 7-?
*
SENARE: SOOVA (när jag slutat arbetet, jag är så slut redan nu)
*
IKVÄLL: KROGEN OCH FIRA KEVINKORV 18ÅR! :)

:)

Kategori: vardag

you said hey
what’s your name
it took one look
and now I’m not the same
yeah you said hey
and since that day
you stole my heart
and you’re the one to blame

and that’s why I smile
It’s been a while
since every day and everything has
felt this right
and now you’re turning all around
and suddenly you’re all I need
The reason why I smile



...

Kategori: vardag

Va leedi igår, he va skönt. Vakna 12 åså kom S å hämta me. Fåo ut å kör liti, sedan ti abc på en kaffikopp å skrap en lott.  Köörd omkring å skåda liti mejr, sidan fåo vi ti hans å vänta på Jonas så kom han å hjälpt till me najn bilruto. Drack en kaffi å skåda på kossona.
'
På kväldi städa ja, fåo på kaffi me Allo å hadd e kul. S kom ti årvas så fåo vi ut å kör. Härregud va ja va rädd, ede fans sladdasi. Sko ha konna tjuut, kändist som ja sko spyy :D Sedan ti Nilsos å drack en öl å jåo na fuffens. Haha..
'
Idaa ha ja vari 3h i arbejt vi gravgårdin å plasta psalmböökär, no e klockon 13:15 å ja saknar Sara å tycker on sko kon va hejm så vi sko få far ut på roadtrip typ ti kalajoki igen å drick en kaffi :)
Snart ere iallafall hälg, å på löödan var e baarin. 
Fyfan va allt känns bra no.
TACK Å HEJJ!!

woo

Kategori: vardag

hhaha ja e så trög ti uppdater.
men livi e bra no.
hehehhhhhhhh

Fredag 2.12

Kategori: vardag

Nu mår jag fint, har inte riktigt haft lust att skriva här på några dagar. Men jag är iallafall frisk nu. Hänt senaste dagarna då? Jag har arbetat måndag, tisdag, onsdag och torsdag och nu har jag fredagen ledig! :)
Det blir iallafall en lugn helg som tur, nu har man anledning till att ta det lugnt när man skall arbeta. (LÖRDAG 13-21, SÖNDAG 7-14)
*
Igår var jag i arbetet till klockan 14, vilade en stund då jag kom hem. Kl 17 hoppade mamma och jag i bilen och styrde mot Jakobstad. Vi skulle och hälsa på Benkku till nya abc där och sedan till Prisma och handla. Det var nog en hemsk åktur, för vi hade pappas arbetsbilen och kopplingen lämnar in hela tiden, och det konstiga är att man kan inte växla när den lämnar in?!?!? Och bromsarna tar inte ibland.. Ja hohho, vi skulle ha kunnat krocka eller något det var så nära några gånger. JÄVLA SKITBIL!! Blir så arg. 
Men vi kom oss hem säkert iallafall, efter att vi stod båda två i garaget och halvtjutade åt pappa och berättade om vår helvetiska resa så hämtade Sixten mig så for vi på kaffe med Nils och några andra.
Sen vidare till Nils så vi satt där i hans garage och drack en öl och pratade. Haha så kul att vara med pojkarna då man är ensam med dem för då börjar de prata om andra saker man inte tror de skall prata om.. Hihihi :)
*
NU BLIR DET STÄDNING IN ELLENS RUM!