.

golf <3

Kategori:

Onsdag redan, har sovmorgon idag eftersom första timmen blev inte av idag. Så jag fick sova enda till kl 12 om jag ville, men förstås vaknade jag 09:20 och så låg jag och drog mig i ungefär 30 min.. Men det var skönt iallafall med några timmar mer sömn än vanligt. 
 
Igår slutade jag kl 13 och for raka vägen till sjukhuset och hälsade på Emma, drack kaffe och pratade. Det gjorde vi även i måndags också. Men snart får väl hon komma hem! :) 
 
Snart ska jag fara iväg till skolan, och Ropa kommer med också. FÖR IDAG SKA MIN GOLF HEM!!!!! Hoppas jag iallafall, "ackon" är tom så vi måste använda startkablar och sen får Ropa köra efter mig hem från stan fall om det händer någonting då bilen läcker kylarvätska.. Men pappa har varit dit och fixat lite på den så hoppas det går bra.
Idag är det iallafall en riktigt onödig skoldag eftersom att jag har bara 1 lektion 14:15 så egentligen skulle jag kunna skolka från den men jag har redan några frånvaro timmar från den.. BLÄÄ

Kategori:

Var som sagt och såg den nya Bond filmen på bio igår, haha och jag körde Volvo 240 till stan.. Hahah.
Klockan var cirkus 23 när jag kom hem så det var bara att slänga sig i sängen, och imorse var det väldigt tungt att stiga upp och jag var så himla trött! Jag vill ha sovmorgon istället, punkt slut.
Får iallafall ta mammas bil till skolan idag, och snart får jag väl hem min egen bil också. Hoppashoppashoppas! Jag mår riktigt konstigt av att veta att den står 53km ifrån mig och vet inte alls om den är hel eller skrotad just nu. Jag ber till gud snart att den ska vara i sånt skick som jag lämnade den, min pärla. 

Bond

Kategori:

Avslutar en bra helg med bio ikväll! Blir antagligen den nya Bond filmen.

people help the people

Kategori:

Hade en såndär lite bättre fredagkväll igår. Jag, Rasse, Simon, Adde hoppade på med Ropa vid ST1 och så for vi mot Storkyro, lillkyro, ylistaro o.s.v. Det är så kul att bara åka runt i en bil och få skratta av sig. Haaha! Sen kom vi tillbaks till Oravais och så for vi på några skogsvägar och sladdade nu när snön är, kl 00:03 steg jag innanför dörren. Somnade på soffan och vaknade imorse av att syster Josefin var hemma. Mamma och hon for till Vasa och pappa är med grävmaskinen någonstans och gräver.. Så nu tänkte jag äta morgonmål och sen fara ut på promenad, vädret är så fint!
 
And that's why I smile
It's been a while
Since every day and everything has
Felt this right
And now you turn it all around
And suddenly you're all I need
The reason why I,
I smile

-

Kategori:

Haft så otur de senaste dagarna så nu är det nog jävla skönt med helg!

iPhone bilder (årka int vänd alla)

Kategori:

Skola + jobb

Kategori:

Är så himla trött! Skulle bara vilja sova vidare, bläää.. Min skoldag slutar kl 13 idag och efter det ska jag på kvällskift. Får se hur jag ska orka för just nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig tillbaka. Kanske jag piggnar till påväg till stan..
Imorgon har jag iallafall sovmorgon, skönt! Men istället har man en såndär onödig skoldag med en lektion före maten och sista lektionen 14:15. Så mycket tid att försöka hitta på något att göra, inte så kul att gå på stan när man inte kan köpa så mycket..
Tjingeling!

Ballroom blitz - sweet

Kategori:

Måndag igen. Helgen har varit riktigt bra, dansade loss på Ollis i lördags. Förstås är jag bra på att lämna saker efter mig så plånboken kom jag inte hem med på lördagsnatten. I Hankmo fanns den eftersom jag råkat lämna den i Näsmans bilen, så igår blev det en liten roadtrip dit. 
 
Idag slutade jag 10:45, for in till stan och beställde nya linser och köpte en till uttöjning. Kom hem lite före klockan 13 och har bara suttit och sölat framför datorn med en skoluppgift. 
Ikväll får jag träffa mina favoriter SONJA & ROBIN, finally!

kvällsskift 13-21

Kategori:

Japp, åker snart iväg på kvällsskift och sen har jag hela hälgen ledig. Skönt!
Har igång min iPhone också för de som inte visste, så nu lever jag också på 2000-talet. Mycket jag inte förstår mig på ennu, men bara man tittar lite extra så visar det sig att det är hur simpelt som helst.
Och nu är äntligen mitt Jack Daniels linne påväg till Oravais, finally! Vet inte hur länge jag har sökt efter det på nätet, alla har bara haft fel form och ett annat JD tryck. Men nu hittade vi äntligen ett som vi beställde hem. 

glömsk!

Kategori:

Morgonskift CHECK! Hade en riktigt bra dag på jobbet, vi har bakat bullar idag och de var såååå goda. Nästan så jag tänkte baka när jag kom hem också. Men nej. För när jag var påväg till bilen när jag slutat jobbet så hade jag (DUKTIG SOM JAG ÄR!!) Lämnat i rumpvärmaren som man stöpslar i cigarett uttaget, så bilen startade inte. Då sjutsade arbetspolaren hem mig och jag måste be pappa om hjälp. IGEN. För var det inte förra veckan det hände samma sak? JOO! Härregud hur kan jag vara så glömsk. Skulle behöva ha en massa post it lappar i bilen som det skulle stå t.ex. " STÄNG AV STEREON" & "TA AV LAMPORNA" & " DRA UT RUMPVÄRMAREN". Då kanske det inte skulle hända flera gånger. Och eftersom jag har GTI säten i min bil så finns det inga inbyggda rumpvärmare så därför använder jag en sorts dyna som bara fungerar om man kopplar i den i cigarett uttaget.. =""()=/¤)=!)(#)"¤(/()#=)!!!
Vilket råddigt inlägg detta blev, haha..
Men nu ska jag ta en kopp kaffe och se på tv.
Fick bli en bild på mammas pärlan, hittade ingen på min bil.........
 

Paradise

Kategori: musik

 
 
Skönt att jobba igår, och idag blir det ännu ett till kvällskift. Sen två morgonskift, fint! Idag hade jag klockan att ringa på halv 10, men somvanligt så hade jag stängt av alarmet så jag vaknade först kl 11 då Jesse ringde.
Pratade med honom en bra stund, så jag blev pigg plus att jag fick en bra start på dagen! Jesse e noo bra han.
Nu är det duschen som nästa. Hejdå!
 
 
Sitter och lyssnar på Paradise idag, börjat lyssna på den nu igen. Blev lite irriterad på den då jag och min gitarrlärare spelade den på några lektioner. Men nu är den som en favorit igen. <3

höstlov

Kategori:

Som ni kanske vet så pågår höstlovet just nu, och mitt höstlov är inte direkt ett höstlov för jag kommer att arbeta hela veckan. Men det är ju iallafall skönt att slippa alla läxor och uppgifter plus att man inte behöver köra till stan och sen hem varje dag. Sparar lite pengar då jag inte behöver tanka så TYKÄLT. 

Om cirkus en timme ska jag iväg på kvällskift, och imorgon har jag också kvällskiftet. 
 
Najn som sku vill köp ande åt me? (A) http://www.nettiauto.com/bmw/325/4944864

girl named toby - Holding a heart

Kategori:

Avsluta söndags kvällen med att titta en film vid Komsis. Tittade what's your number.

Gårkvällen

Kategori:

Min födelsedag var superbra! Fick träffa alla favoriter på kvällen. Vi var vid Kimo UF och tittade tå Lukas Djupsjöbacka spelade gitarr, fick god mat och mycket hann vi dricka. Idag mår jag bra, bara en aningen torr i munnen..

19ÅR

Kategori:

Japp idag fyller jag 19år.

fredag

Kategori:

Kort skoldag idag 8:15-10:45. Hade mammas bmw idag, skönt att få köra med automat emellanåt. Min bil startade inte imorse p.g.a att jag lämnat på stereon så ackun var tom. Hoppsan! Och pappa kommer väl först hem senare idag så golfen får nog vara okörd idag. Kl 14 ska jag och hälsa på fammo så nu tänkte jag ta mig en kaffekopp och se några SoA avsnitt.
Och imorgon blir jag 19, usch.

Was this over before Before it ever began?

Kategori:

Har bara haft 3 lektioner idag, skulle egentligen slutat 15:45 idag men vi fick sluta klockan 12 istället! Så nu tänker jag koka mig en kaffe kopp och kika på Sons of anarchy!

Just nu:

Kategori:

Sons of Anarchy S02E12

Live a good life

Kategori:

Redan onsdag idag, bra att veckorna går så fort. Och nästa vecka är det höstlov, men jag jobbar må-fre så jag har bara ledigt två dagar, alltså lördag och söndag. Men det passar ju fint eftersom att jag fyller 19 på lördag. Härregud, vad 1år har gått snabbt, tyckte det inte var så länge sen som jag gick och räknade ner dagarna till min 18års dag..
 
Idag har jag haft 1 lektion före maten, men jag slutade tidigare för jag skulle in till stan och träffa mamma och Emma för vi skulle fixa några papper. Har också blivit ägare till en Iphone (HÄRREGUD) jag som aldrig skulle ha en sån.. Hittade också ett par Lacoste skor på rea som kostade 20euro.
Sen for jag hemåt och sket i att jag skulle ha en lektion kl 14:15 idag, alltså min andra lektion på onsdagarna. Det är så himla störande att ha ledigt så länge på dagen och inte veta vad man ska hitta på. Grr.
For iallafall till Kimovägen och hälsade på sjuklingen och fick mig en kaffekopp. Och nu blir det att ordna upp lite på vinden, again.
 
Sonjas bild

Sons of anarchy

Kategori:

Kort skoldag med bara två lektioner igår, fint. Kl 13 hade jag tandläkar tid och de skulle fixa hål åt mig så de bedövade mig i båda sidorna, så ni kan ju tänka er hur jag pratade efteråt. Haha.
Sen såg jag flera avsnitt Sons of Anarchy resten av dagen.
Färgade håret också och sen gick jag och la mig tidigt, och vaknade av en himla konstig dröm imorse, usch..
Nu blir det skolan på tre lektioner sen hem tillbaka och raka vägen till jobbet på kvällskift.  

Amazing

Kategori:

En natt på ollis, å bara to å ja. Vilken super kväll he va.

14:04

Kategori:

Då är det söndag idag igen. Gårkvällen var inte så extremt häftig, tittade en film vid Komsis och sen for jag hem och sova. Men värsta av allt var att jag vaknade upp MED huvudvärk imorse och jag hade inte druckit på hela helgen. Men nu har det släppt som tur.
Dricker en kaffekopp och kikar på lite förbjudna kläder på nelly.com, när man är utan pengar borde man inte ens slippa in på hemsidan.. Grr.
Måste väl ta tag i mitt klädskåp idag så det blir någon ordning där, rensa bort att gammalt.

Dallas

Kategori:

Igårkväll blev det en trip till Dallas pizzeria med Sonja för att käka lite, sen var vi ut och vinglade lite i Gerby och Böle och såna ställen. Hahahah. Svängde in till Kvevlax på hemvägen och Andre bjöd oss på kaffe.
Klockan var över 01 någongång när vi var hemma. Vilken superbra fredag!
 
Lördag idag och jag tog sovmorgon till kl 12 idag, för då ringde Jesse och väckte mig. Och mamma och pappa har åkt bort på hemlig resa för hela dagen så jag har FF.. hihii skönt.
 

Bon jovi

Kategori: musik

Åjåj va ja e kär i ande. 

Whole lot of leaving

Kategori: musik

skolan

Kategori:

30minuter kvar tills jag påbörjar min andra och sista lektion för dagen. Ganska störande att ha en lektion före maten och sen vara ledig enda fram till 14:15..
Har iallafall varit in till stan och kikat i några butiker, köpt större uttöjning och loodat omkring på Eva o. Adam (Loppis) men hittade ingenting. Nu vill jag bara hemhemhem. Hoppas sista timmen går fort.

Hygienpass

Kategori:

Hygienpasset check!
Nu har jag 1½ timmes lektion som väntar och sen bär det av mot stan på några ärenden, bl.a. efter körkortet nu när andra skedet är fixat.
Hej!

Tisdag

Kategori:

Idag har jag haft tre lektioner och så fick jag fara hem. Var hemma 13:30 och gick och lade mig en stund. Sen vaknade jag då vi skulle äta, och efter det gick jag och lade mig igen.? Tror jag har någon sorts förkylning på gång, som nästan alla andra nujust. T.o.m mamma har varit hemma idag för att hon har varit så krasslig.

Nåja, nu blir det en kaffekopp och sen ut på promenad med hunden. Skönt med lite frisk luft!

-

Kategori:

Underbart är kort.

Bon jovi

Kategori:

Det är måndag, igen! Hade bara 2 timmar anatomi idag och så var min skoldag på stickan. Klockan är inte ens 12 och jag är hemma redan, skönt! 14:30 har jag tid till tandläkaren, usch.. Nu tänkte jag ladda kaffekokaren och slänga mig på soffan och titta en Bon Jovi dokumentär. Sen kanske jag ska försöka mig ut på en liten länk, haha länge sen sist.
Och ikväll har jag siktat in mig på att fara till Nykarleby och hälsa på Jesse, får se om det blir av.