.

fint

Kategori: musik

Fiint att börja dagen med denna låt! :)

söndag

Kategori: vardag

Söndagen börjar lida till sitt slut. Har haft en bra dag, en bra ledig söndag.
Vaknade upp ganska tidigt för då var någon viss person så pigg och ville inte sova mer. Somnade om, vaknade, vi somnade om och vaknade. Haha.
Helgen har annars varit lugn, vasa i fredast TRION + FORD FIESTA. Igår blev det American Pie på bio å sen till josses och hälsa på, satt där några timmar och skrattade så kinderna var sjuka! Sa hejdå åt Josse och åkte mot oravais sen, tittade en film och myste. Och sen somnade vi.
Idag har jag också hunnit byta från vinterringar till sommarringar. Vilken stor skillnad att köra med sommarringarna. Sen har jag också varit till Isaks båthus där han, Kim, Danti och Rasse var och fixade. Målade lite, töntade oss lite o.s.v. KUL!
Nu har jag suttit och pratat med Jesse i 20minuter i telefon om allt och ingenting. Alltid lika roligt att prata med honom.
15 min kvar och så blir det måndag, det betyder jobb 7-14.

fredag

Kategori: vardag

jobb 7-14.
Vasa med Sonja, Robin och Catto.
Shopping.
Bio.

jobb 7-14

Kategori: vardag

Jobb 13-21

Kategori: vardag

Vaknade ungefär klockan 10 imorse, steg upp och gick i duschen. Drack några kaffekoppar på terassen, för det var ju så varmt! Satt och tittade på min bil under tiden och konstaterade att den var jätte smutsig så jag tänkte det var dags att tvätta den för det var ju flera timmar tills jag skulle i jobb. Bytte lite kläder och började ställa i ordning, men det tog verkligen länge att tvätta den. Haha, eller så är det bara jag som är trög. För mittiallt var klockan 12:40 och då var det brottomt att byta om och åka iväg till jobbet. Men bilen är ren iallafall och mycket snyggare..hehe.
Och kvällskiftet har varit kul, ringde Robin direkt efter så jag hämtade honom och vi var ut på en bysspärtto. Nu är jag hemma och tänkte så småningom se The last song, igen. Måste bara vänta att mamma skall gå till sängs så jag får se på hennes tv. (Den är mycket bättre än min skittv.) Kommer in i en sån period nu igen så jag bara vill titta på film, igår låg jag också på soffan och tittade Dear John. Härregud, jag gråter som ett barn varje gång jag ser den. Haha.
Men nåja, vilket konstigt inlägg det blev. Men ni e väl van att tå ja skriver så hänger ingenting ihåop!
Imorgon har jag morgonskift alltså 7-14, så hejdå!

Vasa

Kategori: vardag

Gomåron!
Har ledigt idag, så jag ska snart hoppa i bilen och styra den mot Vasa. Ska och besikta bilen, och hälsa på mommo o muttin och sen kiika in i några butiker. Nästa lediga dag jag har skall jag varken åka till Vasa eller Jeppis!! Nästa gång jag är ledig, så ska jag bara vara ledig också. Inte göra någonting.
hennes tatuering <3

Helgen

Kategori: vardag

Jösses vilken bra hälg detta har varit, skrattat och haft skitkul me demde bäst. Kommer minnas den länge! Hihi :)
Kom hem kvart före 6 imorse så jag vaknade lite före kl 13 och nu skall jag snart i jobbet 14-21.
Alltså nä, helgen har varit suverän!

Shit, hejdå!

Äntligen fredag!

Kategori: vardag

Japp, äntligen så är det Fredag idag! Det betyder alltså att det är UV-party vid Ollis ikväll och det kommer bli grymt kul känner jag på mig. :) Men först måste jag arbeta 7-14eller15 och sen vänta att pappa kommer hem så jag slipper mig till Jepo och sen hitta tillbaks till snårabajs. Sen är det min tur att städa toaletten här hemma (NICE!!) så först efter det får jag börja göra mig klar och förfesta med mina vänner. Men nu är frågan ORANGE eller VIT tröja ikväll? Tänkte lägga ett par svarta byxor nertill.
Känner på mig att dethär kommer bli en bra dag, har faktiskt fått sova bättre än de senaste nätterna. Inatt har jag bara behövt stiga upp 1gång och söka efter några värktabletter. Minns inte hur många gånger jag stigit upp de 2 senaste nätterna, minns inte helst hur många Burana och Duact tabletter jag har tagit. Allt blev lite dåsigt härom natten och jag låg bara och grät för att det tog så sjukt. Haha som ett litet barn. Det som kanske skulle vara bra att berätta är att det är min hals jag pratar om! Har så fruktansvärt sjukt i halsen, och jag var till HVC härom dagen men allt visade negativt. Jaa hohho. Men nu idag har jag tagit alla olika vitamintabletter, Burana, Finrexin har jag också druckit, vanligt Te har jag druckit, en matsked honung och två Coldrex tabletter. Så får hoppas det blir bättre. Men det kan ju inte vara bra åt magen att stoppa i sig så mycket... heh. Men jag vill bara vara frisk ikväll och inatt!
Nu skall jag söka mig i jobb, ha en bra dag ni få som läser min ynkla blogg. :)

Jakobstad

Kategori: musik

Har leedit idaa, så ja tänker snart hopp i blixten å far iväg ti Jakobstad å fix na fösäkringar me syrron som arbejtar på Fennia. Sedan å skåd omkring liti i na botikar å sedan hoppar Jesse på hejm meme så stannar vi i Nykaabi på en kaffi tå elo naa :)
Snart ere friida!

blixten

Kategori: vardag

Läng sedan sist. Ha hadd en bra å logn påsk iallafall! Ha handla en ny bil åt me, blixten som sonja tykt ja sko kall an<3<3<3 fniss
Allt känns riktot bra nojust, njuter åv livi kan man väl säg.
Vill ha somarin.
Ikväll blir e na ridas i vörå, wii!
Å ihälg var e lognt å fö ja arbejtar både löda å sönda, men entå vill ja e ska va hälgin mesama! :)
ÅÅÅH
*
*
*
Haha, hitta snygga bilder från järåm vikon tå ja hadd skittråkit en daag.
Har it na annat ti lägg åpp åså läser entå it najn min blogg så he it så ståorskillna :D
(Snygg smulan)