.

sleepover

Kategori:

Denna vecka hade vi bara tre skoldagar, igår (alltså onsdag) så fick vi veta att vi fick vara lediga idag och på fredagen! Skönt.
Så igårkväll blev det sleepover hos Sonja, vi badade bastu och rullade oss i snön, drack varsin somersby och bara njöt. Sen avrundade vi kvällen med en film som jag somnade till. Haha. Sen sökte vi oss till sängen och jag somnade ganska snabbt och har sovit som en prinsessa inatt. Har nog världens finaste bästavän! <3
 
Nu är jag hemma och kom hem ungefär 09, och Sonja for till skolan imorse. Först hade jag tänkt ligga kvar men så tänkte jag om och steg upp och städade upp lite och for hem. Skönt att ändå vara uppe tidigt fast man är ledig! Funderade halft att gå ut på en promenad fast det är minus 16 där ute, hmm..
 
 

!!

Kategori: musik

i skolan

Kategori:

Skolan har börjat igen och jag har lediga timmar mitt idagen då jag inte behöver ha finskakursen. Så nu är kl 12 och jag är ledig fram till 13:15.. Tråkigt, eftersom det inte finns något att göra. Vill inte åka in till stan heller då man inte kan köpa kläder eller sånt. Ååh.
Imorgon är det torsdag, blir en lång dag. Men på fredag har jag ledigt och det är super!

tss

Kategori:

*

Kategori:

Kategori: