.

MAJ

Kategori:

1 maj i Vasa var bra, varmt väder men det blåste mycket! Först ställde vi oss i raden vid prisma med alla andra gamla fina bilar och gick runt och tittade där tills det började röra på sig och vi skulle med hela bilraden mot ABC en sväng. Därifrån for vi och körde runt i stan och tittade, parkerade sen bilen vid Vasklotbron och satt där och tittade för kl 15 skulle de andra fina gamla bilarna komma över! Satt där och tittade över en timme, var så himla mycket bilar.
Sen avslutade vi dagen med pizza vid Nabben.
 
Och några bilder har jag inte hunnit lägga in i datorn, kanske sen.
 
Gårdagen alltså 3 maj, spenderades i skolan till kl 11:30. Kom hem, kokade makaroner och fick besök av Sonja. Pratade om dittan och dattan och när hon for gick jag och la mig i sängen. Och vaknade 3h senare!! Hohho.
Då for jag och mamma ut på en 3km promenad och då jag kom hem tillbaka hoppade jag i duschen och ringde Sonja. Kaffe vid abc och byssprätto  me saaben.
Halv 11 fick skulle jag hämta Ropa från Loppins. Vi lade på Pahat pojat och kröp under täcket, och han for i jobb halv 4 inatt.
Jag steg upp halv 10 och nu bestämde jag och mamma att kl 11 går vi på promenad. Samma sträcka som igår.
Sen har jag wc som ska städas, och kl 14 ska jag i jobb! Slutar kl 21 och sen vet jag inte vad som händer.
 
Denhär basade jag och Sonja i saaben. Hahah! Men det som är bra i låten kommer typ vid 2:00... 
 

Jack Savoretti

Kategori:

Livet bara rullar på som vanligt och jag har varken haft lust eller tid att uppdatera bloggen. Men allt är som vanligt, 1 månad kvar till skolavslutning, pussas med mitt hjärta varje dag och vi har snart pussats 4 månader. Haha vad kort tid, det känns mycket längre.. Och så försöker jag umgås med mina favoriter så ofta jag kan, busar med Hannes o.s.v.. 

Idag är det 1 maj och jag har redan idag sjutsat hem R, och jag kom just ur duschen. För kl 10 startar vi Taunusen på Vappu Cruising och styr mot Vasa. Tror det kommer bli en bra dag!