.

hehe

Kategori:


Såg på Jennifers blogg när on laddat upp såna här. Suttit och kikat på lolthatsmetumblr.com. Skojj!


 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev många bilder. Men hahah.
 
 
 

Give me love

Kategori:

Praktiken klar vid dagis och jag fick vitsordet 3, alltså bästa man kan få. Så väldigt nöjd var jag. 
Fredagen så for jag till Teresés och klippte mig, och det behövdes verkligen. Har ganska så kort hår nu men friskt känns det och jag är nöjd.
Lördagen var det jobb 7-13 som gällde, vid solrosen alltså. Sen efter det raka vägen till Vasa för att inhandla de sista julklapparna. Jobbigt, hatar när det är så mycket folk överallt och mycket trafik. Men jag får väl skylla mig själv som sparar det till sista minuten. Köpte hem en USB spelare till bilen åt mig själv för mamma lovade mig en sån i julklapp. Äntligen slipper jag bränna alla skivor, och sen ha dem på hög i bilen så folk knappt kan sätta sig. Puhh!
Det blev iallafall en lugn lördagskväll, har varit nykter nu 3 hälgar irad. Vet inte varför skönt är det men lite konstigt känns det. Haha.
 
Ikväll ska vi lägga in nya spelaren till bilen, yes.

Moster!

Kategori:

Längesen nu igen!
Men jag har goda nyheter, jag har blivit moster! Min äldsta syster och Sören har väntat barn och 5.12 kom en liten gullig pojke till världen. Och ikväll kommer jag och mamma åka iväg och hälsa på dem, första gången jag kommer få se honom, spännande. Ojoj :)
 
Annars så har jag 6 dagar av praktiken kvar, väldigt lessamt! Tiden har gått allt för fort och barnen är ju bara för härliga. Igår var jag på dagisjulfest och oj vad alla var fina och duktiga. Sen 22 och framåt har jag jullov enda till 7 januari då skolan börjar igen. Men jag kommer jobba hela jullovet så det blir väl inte så mycket ledigt iallafall..
Förra hälgen var jag i jobb på söndagen och nu i hälgen blir det kvällskift på lördagskvällen, men det går bra eftersom att jag har ändå sovmorgon på lördag och så hinner jag ut på fuffens efter kl 21 på lördagen då jag slutar. Wii

Så himla fint!

Kategori: musik

 
 
 
 
 

Söndag

Kategori:

Har haft en superbra hälg! 
Robin och jag hade absolut inga planer inför gårkvällen, alltså Lilla jul. Vi satt vid mitt och tittade tv ännu klockan 22:45 och före det var vi ut och körde runt i byn och höll på att bli galna av att inte veta vart vi skulle åka, om vi skulle dricka eller inte. Sen pratade vi med Josse i telefon och hon tykte vi skulle komma till Jeppis och sova hos henne! Jag och Robin fick eld i baken och stressade iväg och klockan var lite över 23 när vi startade från Oravais. 
Kom till jeppis och dumpade bilen och så fick Robin börja dricka också, så vi traskade iväg mot Melody och mötte upp Josse och Antti m.fl. 
Grymt kul lilla jul hade vi och den glömmer jag inte i första taget.
Vaknade runt 12 vid Josses idag och hon fixade morgonmål och glögg. Robin och jag for hemåt runt kl 14. 
Can't stop this thing we started
You gotta know it's right
Can't stop this course we've plotted
This thing called love we got it
No place for the brokenhearted
Can't stop this thing we started - no way