.

*

Kategori: vardag

weheartit

Kategori: vardag

*

Kategori: vardag

Jobbat 7-15 idag. Kom hem och åt lite, sen somnade jag. Vaknade några timmar senare av att Robin ringde och ville hitta på något. Så han hämtade mig och vi for efter Sonja. Körde omkring här i byn, var till Abc på kaffe o.s.v.
Imorgon blir det jobb 7-15 igen, sen skall jag klippa lite gräs tror jag.
*
Tå e sko va så lätt.........................

2/2

Kategori: vardag

Ledig dag 2/2, japp. Haft sovmorgon idag igen, råkade sova till kl 11 fast jag skulle stiga upp ganska tidigt idag.
Igår då jag också hade ledigt så var jag med Komsi då han jobbade, han körde bort sand och stenar med en dumper, t.o.m jag fick provköra dumpern 3 varv till industribacken här i Oravais. Fniss. Konstigt att köra dumper på vägen.. Haha.
Sen på kvällen var jag och hälsade på Sonja och André en stund, sen for jag till Abc och pratade med Simon, Adde och Rasse. Komsi kom dit sen så han jag och simon for på en öl till stranden. Häälit! Sen ut på fuffens, haha min mage var allt sjuk av allt skratt.
Hmm, vad ska jag hitta på idag? Tänkte gå ut och gå en bit, sen och handla lite när jag skall laga mat här hemma idag.. Skulle behöva klippa gräs, städa övrevåningen o.s.v... boooring..

solf

Kategori: vardag

Far på kalas/fest ti Solf nuuuuu!

Best time of your life

Kategori: vardag

Pappa väckte mig kl 6 imorse så jag har redan hunnit vara till Esse nu idag. Klockan är halv 9 nu och jag har inget att göra. Skall iallafall slänga kläder i tvätten och sen gå ut på terassen och se om det går att sola idag också. Ensam hemma till kl 14, hmm hinner med mycket fuffens under den tiden.. Hehhe.
Tycker iallafall att Sonja skulle kunna ta ledigt från skolan idag och komma hit och sola med mig. MURU, SNÄLLA?
Gammal goding, fint. Men hittar varken ackord eller lyrics till den :(

Dream

Kategori: vardag

5 dagar ledigt, 1 dag jobb och idag har jag ledigt igen!
Uppe tidigt och har redan suttit på terassen och druckit en kaffe i morgonsolen. Skönt
Nu skall jag snart ladda min mp3 och gå ut och klippa gräset, sen städa lite bilar..
Dream - Priscilla Ahn

what if

Kategori: musik

LEEDIGT!

Lite långt början men sen då låten börjar blir det bättre. Den är faktiskt bra, brukar inte direkt höra på sånhär slags musik men idag kan jag. Jag har ju ledigt 5 dagar för fan.

4 timmars powernap

Kategori: vardag

Nu har jag verkligen sovit ut! Mamma sade åt mig igår då jag kom hem från jobbet " oj va du e svart under ögonen, du sover no fö lite Ellen"
Efter att vi ätit gick jag och slängde mig på soffan, sov 2 timmar UTAN ATT VAKNA (då jag vilar brukar jag vakna hela tiden) Sen kom papsen in och sa att jag skulle komma ut och flytta bilen då han skulle lasta. Gick ut, flyttade bilen, gick in och sen slängde jag mig på soffan i kontoret istället, där sovde jag kanske 30min. Mittiallt vaknade jag och tänkte "nej jag kan ju inte ligga här när mamma får gäster" så jag flyttade mig upp till övrevåningen i mitt rum och min egen säng. Där sov jag 1,5 timme.. Japp, allt som allt 4timmar sov jag igår kväll. Första tanken när jag kom mig upp var nog " Hur ska jag kunna sova någo inatt?" Men ändå somnade jag nog samma tid som jag brukar.. Och idag vaknade jag tidigare än jag brukar, så nu skall jag snart kila iväg till ABC eller ST1 och fylla på lite luft i däcket..
Sen jobb 7-14 och efter det är jag ledig 5 DAGAR!
Tjingeling

4/5

Kategori: vardag

4 arbetsdagar avklarade, har bara ett morgonskift kvar nu imorgon så efter det har jag FEM DAGAR LEDIGT! 5 DAGAR LEDIGT!! S K Ö N T
Och så som jag har längtat..

Payphone

Kategori: musik

Typiskt, har ledigt idag och förstås är solen bakom molnen och det blåser också. Åh! Just my luck.
Men igår hann jag faktiskt ligga i badenbaden stolen på terassen och sola. Somnade där, och vaknade och insåg att jag faktiskt fått färg!!
Imorgon har jag också ledigt, för jag skall på inträdesprov, hohho.
Nu skall jag städa lite på övrevåningen och sen till fammos och hänga upp gardiner!

7-15

Kategori: vardag

jobb 7-15
byssprätta
powernap
bus me Sonja&Robin

morbror

Kategori: vardag

Såhär duktig är min morbror som har byggt denhär motorcykeln alldeles själv! Man kan också se den i några tidningar där den varit med, han kom på första plats. wiiii! :)

<3

Kategori: fest

har världens bästa vänner!