.

79 dagar

Kategori: musik

hunger strike

Kategori: musik

Denna låt började jag och Lukas att knäppa på gitarrlektionen. Svår att knäppa i början både för mig och till och med han hade svårt men nu börjar det ta sig och det är så kul att spela den! Varje lediga minut tar jag gitarren och spelar den.. Nu har lusten att spela gitarr kommit tillbaka!

Jakobstad

Kategori: vardag

Hade en bra dag igår, eller en SUPER BRA DAG! Hämtade Robin vid torget i Nykarleby och vi styrde mot Jakobstad. Mötte upp Josse, Sankken och Rasse vid Wautsi. Hittade mig två par jeans, från Code ett par Dr Denim låga svarta och från Wautsi ett par Nudie jeans (haha heter dom så? Typ såna jag har en bild på här längre ner)
Sen hoppade jag, Robin och Josse i Corollan och for till Prisma och köpte ett USB minne åt mig, för mitt förra slutade fungera. Och sen körde vi några meter till Mäccens parkeringplats och sprang in efter mat åt oss som vi tog med till Josses lägenhet. Hehe, vi åt, pratade och testade lite kläder å bara va. Som vi brukar vara, alltid lika roligt. Men sen var det slut på de roliga och vi hoppade i bilen lite över kl 20. Men som sagt det var en jättebra dag!
*
Nu skall jag i jobb 7-14!
Här är jeansen btw, men det är inte dom på bilden.

JEANS - NUDIE JEANS / TUBE KELLY PURE - NELLY.COM

I wish you woulda been round when I been down, I wish that you could see me now.

Kategori: musik

Godmorgon. Sov till typ 11 idag för att jag är ledig, och nu sitter jag vid dator och dricker kaffe och hör på musik.
Nu skall jag snart hoppa i duschen och sen lacka naglarna och fixa mig. Åker till Jakobstad efter 14:30 för då hämtar jag Robin från skolan i Nykarleby. Vi skall och kika i några butiker och sen på en träffis med Josefiina! :)

juppjupppjupppjupppppppp

Kategori: musik




the first cut is the deepest

Kategori: musik

Hehe, gammal låt. Före gitarrlektionen igår var jag ute och körde me super corollan och så kom denhär låten på radio, så jag vrålade med och solen sken som bara den. Ja det kändes som att det snart är sommar....... Haha påminner om så mycket om förr!

pekkaspäivä

Kategori: vardag

Haft ledigt idag, skönt. Tog en liten sovmorgon och sen en långpromenad i solen med Tiia och hunden. Skönt!
Har också varit och handlat åt mamma och klockan 17 åkte jag iväg på gitarrlektion med Lukas :)
Senare nu ikväll har jag varit med Komsi, Simon och Adde m.fl det är ju alltid lika kul.
*
Imorgon har jag kvällskift (13-21) och är riktigt laddad för det. Tror jag börjar bli frisk nu när jag faktiskt ser fram emot att fara och jobba igen. Senaste veckorna har bara varit tunga p.g.a förkylningen och hostan.
just nu, hehe.

Melissa Horn - Mardrömmar

Kategori: musik

En kaffekopp och lite musik sitter fint på samma gång man går igenom klädskåpen. Bara klockan blir 21 så kommer Sonja hit en stund, skönt med lite sällskap. Sitter ju bara och ugglar med pappa och mamma på dagarna.

haha

Kategori: vardag

Hemma från jobbet idag, behöver verkligen få bli frisk. Har tid till en läkare 13mars och det är ju skitlänge till det!??! Ååh. Har även blåst i en PEF-mätare i en vecka så det borde jag få svar på då jag far till läkaren.
*
Jobbigt att bara vara hemma, hänger snor och hostar. Antingen har jag jättevarmt eller så fryser jag. Jag vill bli frisk.
Har hunnit kika på lite bilar och kikat lite på sommarkläder också, och nu har jag JAG ELLEN, fått pippi på klackarskor. Hittat massor med fina, ett par från nelly jag tänker beställa då de får min storlek och ett par Jeffery Campell klackarskor på en annan sida. Och flera andra fina jag vill ha! Och ni som känner mig vet ju att jag inte är någon som använder klackarskor och inte heller bryr mig i mode så speciellt mycket. Ja härregud. Haha.
Vet inte ens om jag stavat rätt till klackarskor? Klackaskor?
*
Tänker iallafall rensa mina klädskåp nu då jag inte har någon tid att passa, får bara vara hemma.
Skriver sen.
En fräsch bild på mig nu när jag är lite krasslig, fniss.