.

Sia - Breathe Me

Kategori: vardag

Hmm.
JOBB 7-14. SEDAN NÄRPES.

Torsdag

Kategori: vardag

Skrev aldrig något igår efter det ena lilla inlägget.
Men iallafall så efter jobbet igår tittade jag bilder från Rhodos, usch vad jag saknar! Senare ringde Jesse, så han och Robin kom efter mig så for vi på en kaffe till abc. Senare körde vi bara omkring här i Oravais, och dedär stackarna visste inte var de var då vi var i Kimo (haha).
^
Somnade tidigt igår iallafall och idag är det jobb 7-14 som gäller.

7-14:30

Kategori: vardag

Godmorgon!
Idag har jag sjuk hals, det är inte bra. Iallafall så somnade jag mycket tidigare igår, tidigare än jag brukar. Kom hem 20:30 från Vörå då jag hade varit på ridlektion, for på extra jobb efter det och sen bara i säng (Eller soffan).
Jobb 7-14.30 idag, får se hur det kommer att gå, känner redan att träningsvärken kommer krypande och min hals känns inte så bra. Åh nej, bara jag inte blir sjuk till Fredag, för då skall jag bada tunna vid Nabben med Paulina, Jimmy, Jens och några andra..
^
återkommer sen.

lejdon

Kategori: vardag

ja har så lejdon så lejdon så lejdon SÅ LEJDON ja nojust!
Hoppas he en betär daa imåron.
409357_325566460811568_224388840929331_1145745_1395002856_n_large

!!

Kategori: vardag

MÅSTE.BÖRJA.FÖRSÖKA.GÅ.OCH.SOVA.TIDIGARE!!
Jag måste verkligen försöka det nu, jag sover såå dåligt på nätterna. Måste få igång någon rutin. Nu somnar jag halv 3 på nätterna och stiger upp kl 6. Så i jobbet känner man sig lite av en zombie?! Det är så tungt.
NU BLIR DET ÄNDRING!
Arbetar bara till kl 13 idag så efter det måste jag ta itu med mitt rum och senare på lite annat jobb. Ikväll sen har jag ridning, det ska bli så kul för jag har inte varit nu på en månad.
^
Och nu är det bara 4 dagar kvar tills helg, och jag är ledig! Då blir det hemmafest. woopwoop

2012

Kategori: musik

Förlåt, jag har inte hunnit skriva alls. Men det får bli så att jag skriver bara då jag tycker eller känner för det. (Hehe)
Det har ju hunnit byta år också. Lite tragiskt tycker jag egentligen.
^
Hursomhaver så har jag arbetat ganska mycket sen 3.1 (då jag kom hem från Åland) så jag har inte haft tid med någonting, min väska är inte upp packad heller, men det får bli dagens projekt eftersom jag är L E D I G! Men alla andra har börjat i skolorna igen efter de haft jullov, så nu har jag 2 lediga dagar framför mig men har ingen att umgås med.
^
Ni får ingen bild nujust, men här en ganska bra låt.
Såg en film Jag saknar dig igår och där var låten med. Superbra film, men lite sorglig.