.

Radioactive

Kategori: musik

Can we collide? Collide again

Kategori: musik

GOLF GTI ♥ ♥

Kategori:

Torsdag redan idag, alltså fredag imorgon. Huh, vad dagarna flyger iväg! 
Och imorgon har de äntligen tid att fixa min bil när delarna äntligen kommit, så efter att ha stått cirkus en månad på gården och väntat på delarna så nu får jag snart köra min älskade bil. Så som jag har väntat!
Japp, nu tänkte jag julpynta lite och städa upp i rummet men först ska jag söka en låt. Hej!

SINISTER

Kategori:

Natten har gått bra, fast jag sovit själv efter att ha sett en äcklig skräckfilm på bio! Sinister var jag alltså och kollade med Tiia och Paulina igår. Jag satt och gömde mig största delen av filmen, huvvadå. Förra gången jag var på Paranormal Activity 3 på bio så lovade jag mig själv att aldrig se en skräckfilm på bio igen, men tydligen så kunde jag inte hålla mig. 
Varit uppe tidigt idag, men legat i sängen flera timmar och slumrat till lite nu som då. Nu är klockan redan 13:14 och jag fick nyss betalat bort alla mina räkningar. Usch vad jag hatar räkningar. 
Nu dricker jag kaffe och lyssnar på musik, sen vet jag inte. Kanske muruSonja kommer hit på en kaffekopp! :)
 

fredag

Kategori:

Första praktikveckan vid dagis är avklarad! Superkul vecka har det varit och jag ser framemot måndag redan. Annars så har det hänt mycket men ändå inget de senaste veckorna, dagarna bara far iväg och jag mår bara fint.
Ihelgen är jag sambo med Smulan och Cia (djuren) för mamma och pappa har stuckit iväg till Helsingfors. Så nu får jag hoppa i sängen och spela musik hur hårt jag vill, haha.

Niko Buji - it's alright

Kategori: musik

bilder

Kategori:

just drive

Kategori:

Sista skoldagen imorgon, wii!

Längesen

Kategori:

Börjar bli en stund sen jag skrev sist, har helt glömt att jag hade en blogg. 
Ihälgen var det iallafall dansgalan i Jakobstad och det var riktigt kul! Söndag låg jag i sängen och tog det lugnt flera timmar och läste sådär halft på anatomitenten som väntade nästa dag. Men det blev istället en skräckfilm hos Roberts så jag fick inte läst så himla mycket.. Men igår fick vi veta resultaten och jag var GODKÄND! Yeah
Igår lärde vi oss HLR och andra roliga saker och sen fick jag fara hem kl 13. Sen på kvällen blev det träff med favoriterna <3 Hoppade i duschen och sent på kvällen blev det lite skogsvägskörning, kom hem ungefär 23:15 så det var bara att slänga sig i sängen. Vaknade 8 idag och drack kaffe men var så himla trött så jag gick och lade mig tillbaka. Så idag har jag "oma loma" som madde så fint kallade det, men imorgon tänker jag nog fara till skolan. Sen nästa vecka börjar praktiken som varar i 6 veckor, sen 2 veckor jullov så man är först tillbaka i skolan efter jullovet, fint!
jag saknar sommaren.

Heimlichmanövern

Kategori:

Fast jag var så himla trött imorse så blev man nog piggare då vi fått göra en massa roligt i skolan. Heimlichmanövern och sånt om någon håller på att kvävas, fått springa runt och kolla lärarna och deras "dataergonomi" om de sitter bra eller om det är för högt eller lågt, om datorn är snett framför o.s.v. och sen sista timmen lagade vi smoothies. Nam!
Imorgon är det fredag, IGEN. Slutar kl 13 och sen kommer Tiia på kalas hit, wii! 
Nu ska mamma hit..
 
 
Gammal låt men den påminner så om då jag varit och tittat på Golfen och köpt den och jag och Emma hoppade in i bilen och mamma och pappa i den andra bilen. Hög volym och denhär låten, och en ny EGEN bil! Oj vilken obeskrivlig känsla! 

min kära är hemma igen

Kategori:

Äntligen är min pärla hemma igen på gården! Så igår bytte jag till vinterringar, och så städade jag den inuti. Ojoj, vad skönt att ha den hemma igen. Men den är pipi ännu så jag måste med den till verkstan.
 
Börjar 8:15 idag, och jag är så förbannat trött! Jag vill sova just nu och inte åka till skolan. Skulle ha kunnat slänga min iPhone i väggen för jag blev så sur då alarmet ringde..