.

When we were kids, we pretend to cry to attract mom's attention. Now we pretend to be sleeping when we're crying to avoid questions.

Kategori: vardag

Är ännu förkyld, hoppas jag mår bättre imorgon kväll! Det måste jag, då är det ju LILLA JUL! Och jag då är jag bjuden på Mary Kay party och senare efter det blir det krogen!
*
Bjuder på en bild från i somras då jag var och fiskade med Sixten och Isak, hahahahah. Min 4,8 kg gädda! I'M AWESOME.

bajs

Kategori: vardag

SJUKSJUKSJUK jag vill bli FRIIIIIIIIIIISK!

.

Kategori: vardag

I want to say I deserve better and mean it.
I want to say I give up and believe it.
I want to say I'm moving on and do it.

sjuk

Kategori: vardag

Jag som har varit så nöjd över att inte ha varit sjuk på ett år nästan, har nu gått och blivit sjuk. fy fader vad jobbigt, hoppas verkligen jag är frisk till Lilla jul.

HEHE BLONDIE ELLEN!
Ibland saknar jag det, hmm skall iallafall göra en förändring med mitt konstiga och tråkiga hår snart :)


ollis

Kategori: fest

Mittiallt blev det krogen igår med Sara och killarna.
kanonkalkon. faktiskt. jag hade skitkul. verkligen.

esse

Kategori: vardag

Hoppar i bilen och åker iväg till Esse :)

vasa och glöggkväll

Kategori: vardag

Steg upp ganska tidigt idag, min syster försökte väcka mig genom att säga " ELLEEN, E HA SNÖÖA TÄR UT!!" men hon blev besviken då jag bara svarade "jahaa va kul.."
*
Har varit på kaffe med Loppin och kört omkring lite. Nu sitter jag och väntar på att pappa skall komma hem med bilen så jag och Tiia slipper oss till stan någongång!!! Börjar bli nervös och stressad när det tar så länge.....................
*
Ikväll är det glöggkväll på schemat.

- Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Kategori: vardag

Tog länge innan jag somnade igår, började läsa bon -" Det ska bli ett sant nöje att döda dig." Av Magdalena Graaf. Fastnade verkligen för den och varenda gång ett kapitel tog slut tänkte jag att jag skulle börja sova men jag kunde inte slita mig så jag bara fortsatte.
*
Blev tungt att stiga upp imorse, skulle bara ha velat sova längre. Men tillsist slet jag mig upp ur sängen och sprang efter en kaffe kopp. Sittandes i sängen med boken i ena handen och kaffekoppen i andra så fortsatte jag min läsning.
Haha, vart är världen påväg? Jag? Ellen? Brukar inte läsa böcker...
*
Snart blir det promenad med mamma och sen och handla.

Dinner for schmucks

Kategori: vardag

Kvällen har spenderats med Sonja och Robin. Först kaffe vid ABC och sen traskade vi iväg hit och tittade film, Dinner for schmucks. Vi hade trevligt.
*
Har tittat på bilar också och nu har jag hittat en fin BMW 320 e36, MEN den var automat och inte heller en coupé..:|
Men jag ska se vad chefen (pappa) tycker imorgon, den var faktiskt fin ändå.
*
Nu är det också LOMA TJ2 för Sara, see you soon! :) Oj vad jag saknar henne.
Stjärnorna (*) jag använder mellan raderna är för att annars skulle allt sitta ihop och det blir jag så irriterad över så därför har jag massor med stjärnor överallt. HUR FÅR MAN ETT MELLAN RUM UTAN ATT BEHÖVA ANVÄNDA NÅGOT TECKEN DIT? När man försöker utan något tecken och trycker på Spara och publicera så drar allting ihop sig?
jävlar.

vörå

Kategori: vardag

Blev en rejäl sovmorgon idag, men tillsist kom jag mig upp ur sängen.
Har varit till vörå och handlat 2 damsugare och några småsaker.
Snart blir det en promenad, och det håller redan på att bli mörkt. Grr..


»hittade en mössa från Halpa-Halli.. hehhe

hart of dixie

Kategori: vardag

Ridlektionen var skitkul idag! Man blir på bra humör när det går bra och Marlet var hur duktig som helst. :)
Är ledig imorgon och jag har ingen aning om vad jag skall hitta på, rummet är redan städat och jag vill inte sitta inne och bara stirra på datorn eller tv. Tror jag tar en långpromenad, bara det är fint väder!
-
Kom nyss ur duschen så nu skall jag fortsätta se Hart of dixie, en ny serie som verkar vara bra.

ridlektion

Kategori: vardag

Har sovit någon timme, kände mig lite slut efter jobbet.
Har nästan sovit för länge så jag behöver skynda mig nu så jag hinner till stallet och göra i ordning hästen innan jag rider, rider halv 8.
Skriver efter jag har kommit hem, hejdå!

7-?

Kategori: vardag

När jag sov som bäst imorse ringde telefonen och det stod " Solrosen " på skärmen (alltså där jag arbetar) tänkte jag för mig själv " nee-e int ha ja väl fösovd mig?" Och som tur hade jag inte det, det var meningen att jag skulle ha kvällsskift idag men någon hade blivit sjuk så nu hamnar jag på morgonskiftet istället. Börjar klockan 8.
Dricker varmt te och äter smörgåsar, försöker komma igång men det är lite stelt ännu. Och min nacke, jag förstår inte nu är den riktigt sjuk igen, idag tror jag att jag tar kontakt med massören 100meter härifrån.
Återkommer efter arbetet.

15:20

Kategori: vardag

Varit på promenad med mamma nu, vek in till M's nya lägenhet och tittade, sen till butiken och handlade. Denna dag känns bra, efter pratstunden med mamma igår känns allt så mycket bättre, känns som att allt tog en ny start?
Haha har till och med lust att städa rummet, så så småningom skall jag gå upp och städa.
Tog just en bild på mej och Cia :)

long time no see.

Kategori: vardag

japp nu var jag här, igen. Blev lite sugen på att börja blogga igen men det håller väl sig några veckor och så "pausar" jag igen, hehe.
´
På sistonet har allting varit lite upp och ner som vanligt, inget känns bra längre. Det är väl bara att bita ihop som morsan säger men det är inte så enkelt heller.
´
Tittade just tillbaka i mina gamla bloggar, (härregud har typ haft 5 olika bloggar..) men oj vad kul det är ändå att få läsa om allt jag gjort. Saknar den tiden, allt verkade så mycket lättare då.. Saknar allt fanskap som jag och bästa Sara hittade på, gud vad vi hade roligt! :)
´
Nu behöver jag bara orka ta steget och börja på ny kula, försöka sluta tänka så mycket på honom och allt vi gjorde. Jag behöver en NY START! gaaah, varför måste det vara så jobbigt?
´
Vill bara att Sara skall komma hem nu, jag vill hinna göra österbotten osäker med henne, haha. Men hopperligen blir det Åland på nyår, då skall det nog bli rajtantajtan...
´
Wellwell, några rader for bara sådär huxflux och det känns bra att skriva igen. Nu blir det promenad med mamma eftersom vi båda är lediga idag, återkommer senare :)
-