.

krasslig

Kategori: vardag

japp, riktigt krasslig är jag. Jag vill bli frisk. Allting är så tungt och ingenting smakar gott. :(
Har stoppat i mig burana, mykomyst, gerimax, honung o.s.v för att någorlunda orka vara i jobbet idag. Imorgon tror jag att jag lämnar hemma om det är likadant. Har ju knappt sovit någo den senaste natten..
NU JOBB 7-14, wiiiie.......

13-21

Kategori: vardag

Slutade kl 21 igår, blev upphämtad av Komsi och vi gjorde en spontan åktur till ABC i Vaasa. Drack en kaffe och åt panini.
*
Och i förrgår var jag med och satt på med honom då han skuttade snö. Hehe. OCH JAG FICK KÖRA HJULLASTARE! hahahaaaaaa.
*
Nu skall jag snart i jobb igen 13-21 idag också. Känns lite tungt, men imorgon är jag ledig.
Sov lite längre än det var meningen idag, men jag har iallafall hunnit tvätta kläder, och varit till ABC och ätit med papsen. Imorgon måste jag ta itu med övrevåningen och städa den. Har inte hunnit har bara arbetat och man orkar ju inte precis börja städa då man kommer hem från jobbet. Men det är morgondagens planer.

-

Kategori: vardag

jobb 13-21

Huomenta!

Kategori: vardag

Usch vad jag är trött, allt jag skriver eller läser bara flyter ihop. 
Somnade tidigare igår än jag brukar men ändå är jag trött, irriterande. Men snart får jag hoppa i bilen och åka iväg till jobbet så då piggnar jag väl till!
*
Igår var det en riktig sköön dag, jobbade 7-14 och efter det på några ärenden från jobbet. Sen kom jag hem och gjorde ingenting, drack kaffe med mamma och spelade gitarr, sen ut och gå med hunden på långpromenad och efter det till Tiias på en kopp te och pratade. Kvällen slutade med att jag hämtade Sonja från jobb och vi for till Abc och åt.
*
Skriver mer sen, måste gå och starta upp bilen.

Allt och ingenting

Kategori: vardag

Min uppdatering här är inte den bästa, förlåt.
Har hänt ganska mycket under de senaste dagarna, både bra och dåliga saker.
*
I fredags var vi till Jungsund och där hände ett som annat, hehhe. På lördag var jag till Vasa 3ggr! Först med familjen och på kvällen blev det bio med Tiia och mina två systrar kom sen hem, och sen till vasa IGEN med Robin som sällskap. Äckligt väder, verkligen jättejobbigt att köra. Träffade Sonja och hennes prins, träffade även några andra bekanta.. :)
*
Hoppas på att kommande helg blir kul, bra att Sara kommer hem redan på onsdag! På fredag har jag kvällskift som inte känns så lockande, och efter det fundrade vi på krogen. HOPPAS! Är riktigt sugen faktist, för denna hälg har det varit lugna puckar. På lördagen är jag ledig och då blir det KANSKE vörårevyn, men det återstår att se ;) Och på söndag har jag morgonskift vilket inte lockar så grymt mycket..
Varit på träffis med bästevän Sonja ikväll, så skönt! Hunnit prata om mycket och roligt var det. Tycker om såna kvällar. <3

YOU GET WHAT YOU GIVE

Kategori: musik

-

Kategori: vardag

Dagen har bestått av jobb 7-14, 90210, gitarrlektion med Lukas (som gick faktiskt bra idag!!) och träff med några fina vänner.
Fått en ros av * eftersom att det är alla ♥-sdag imorgon, hihi gulligt. :)


SÖNDAG 12 FEBRUARI 2012

Kategori: vardag

Denna söndag har varit en av de bättre söndagarna. Sov passligt länge och sen fick jag ett samtal av Tiia så hoppade vi i bilen och for mot Vörå för att titta då de skidade. Hände inte så mycket där så vi ringde Kevin och vi for mot Komossa.
Sen tog jag det bara lugnt  och sen så ringde Sonja. Åkte dit och vi tittade 3 vänner avsnitt och åt chips och dipp!
Nu TV.